Lidmaatschap

Welkom op de website van softbalclub Matchmakers Wageningen.

Lid worden

 

Als je lid wilt worden, moet je een aantal dingen weten:

 

  • Allereerst zijn er twee soorten lidmaatschap: je kunt spelend lid of trainend lid worden. Een spelend lid traint en speelt wedstrijden. De contributiebijdrage daarvoor bedraagt €180 per jaar. Een trainend lid traint alleen mee. De contributiebijdrage bedraagt dan €105 per jaar. Voor beide geldt trouwens dat als je een student bent met een WUR-sportkaart, je €30 via Thymos terug kan krijgen. Als je halverwege het jaar lid wordt, dan betaal je de helft. Je mag altijd een aantal trainingen volgen ter kennismaking, daarna moet je beslissen of je lid wordt of niet.

 

  • De volgende stap is het invullen en retourneren van het aanmeldingsformulier. Je kan een formulier krijgen via de team coach of e-mail: hscmatchmakers@gmail.com. Het retourneeradres staat op het formulier.

 

*Onthoud goed: Als je je wilt uitschrijven als lid, stuur dan een bevestiging via e-mail of per post.

 

Uiteraard mag je eerst 3 keer meetrainen voordat je beslist of je lid wilt worden.

 

 

Meetrainen

 

Na een korte stop in december, zullen in januari de softbal teams weer beginen met trainen! Om de periode met de ergste kou te overbruggen, zullen deze training binnen plaatsvinden!

 

Lijkt het jouw leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust eens een avondje langs!

 

Trainingsavonden kunnen sommige weken wijzigen, afhankelijk van het wedstrijdschema. Wil je een keer komen kijken of meedoen neem voor de actuele trainingstijden contact met ons op via: hscmatchmakers@gmail.com.

 

Dames: trainen per 8 januari op dinsdagavond om 19.30 in de Vlinder.

Heren: trainen per .. januari op maandagavond om .. in de Vlinder.

 

Voor meer informatie over de trainingslocaties: klik hier.

 

 

Opzeggen van het lidmaatschap

 

Bij opzegging van het lidmaatschap dient een schriftelijke afmelding ingediend te worden bij het secretariaat. Dit kan door een email te sturen naar hscmatchmakers@gmail.com. Een mondelinge of telefonische opzegging is niet afdoende. Hetzelfde geldt voor een opzegging via of bij een ander persoon dan de secretaris (bijvoorbeeld een coach, trainer of aanvoerder).

 

Wanneer er geen officiële opzegging wordt gedaan, zal de contributie door blijven lopen. Wanneer je dus niet voor onverwachte verrassingen wilt komen te staan, is het zaak om je opzegging tijdig en officieel te regelen.

 

Afmeldingen voor het komende seizoen dienen voor 1 december binnen te zijn. Wanneer er gedurende het lopende seizoen wordt opgezegd voor 1 juli, wordt er 2/3 van het contributiebedrag in rekening gebracht.

 

Wanneer er gedurende het lopende seizoen wordt opgezegd, is het eventueel mogelijk om een deel van de contributie terug te krijgen of kwijtgescholden te krijgen. Neem hiervoor contact op met het bestuur.

 

 

Wijziging lidmaatschap

 

Bij wijziging van het lidmaatschap (bijvoorbeeld van spelend naar trainend lid) dient een schriftelijke aanvraag ingediend te worden bij het secretariaat. Dit kan door een email te sturen naar hscmatchmakers@gmail.com. Een mondelinge of telefonische aanvraag is niet afdoende. Hetzelfde geldt voor een aanvraag via of bij een ander persoon dan de secretaris (bijvoorbeeld een coach, trainer of aanvoerder).

 

Wanneer er geen officiële aanvraag wordt gedaan, zal de contributie voor het geregistreerde lidmaatschap door blijven lopen. Wanneer je dus niet voor onverwachte verrassingen wilt komen te staan, is het zaak om je aanvraag tijdig en officieel te regelen.

 

Onder bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld zwangerschap, langdurige blessure of uitwisseling) is het mogelijk om het lidmaatschap tijdelijk te wijzigen. Ook dit moet tijdig en op de officiële manier aangegeven worden. Ook is het in dit geval mogelijk om een deel van de contributie terug te krijgen of kwijtgescholden te krijgen. Neem hiervoor contact op met het bestuur.